• Fri data til alle med YouSee Mobil

  april 29, 2020
 • Vi er glade for, at mange af jeres beboere og medlemmer har et abonnement med YouSee Mobil hos os.

  Derfor får alle med et mobilabonnement fra YouSee fri data på mobilen hele sommeren, så de kan surfe og streame løs i Danmark fra 1. maj og helt frem til 30. september 2020.

  Alle mobilkunder med data inkluderet i deres mobilabonnement vil modtage en sms om, at de vil have fri data til brug i Danmark. Fri data koster ikke ekstra, og ordningen igangsættes og ophører automatisk uden, at man skal foretage sig noget. Der er en øvre grænse på forbrug af data på 1.000 GB per måned. Det svarer til, at man kan se film i HD på Netflix i 1.000 timer.

  Vi har lavet en oversigt over, hvor meget data man bruger på de forskellige apps og tjenester på nettet. Læs mere yousee.dk
   
  Med fri data kan jeres beboere/medlemmer derfor gå amok med at surfe på nettet, streame film og serier, høre musik, lytte til lydbøger og tage deres tv med på farten. Og selvfølgelig på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs – som for 5. år i træk er målt af Teknologisk Institut til at være Danmarks bedste. Det betyder, at alle med YouSee Mobil på landsplan har hele 18% hurtigere download og 29% hurtigere upload hastigheder end på andre mobilnetværk.

  YouSee Mobil – med 5G
  Vi samarbejder med TDC NET, som står bag Danmarks bedste 4G mobilnetværk, og de er i fuld gang med at bygge et 5G mobilnetværk til hele Danmark. Og vi glæder os til at give jer 5G oplevelsen, når mobilnetværket er klar.
   
  Læs mere om 5G