• Vi justerer kanaludbuddet i Bland Selv og Ekstrakanaler pr. 1. januar 2021

    november 23, 2020
  • Det drejer sig udelukkende om kanaler, der har meget få brugere – de fleste kanaler har faktisk under 500. Tilpasningen af udbuddet skal sikre, at vi i fremtiden kan tilbyde den mest optimale tv- og streamingløsning til glæde for flest mulige med tv hos os. De berørte kunder får direkte besked.

    Justeringen betyder, at kunder med Bland Selv fremover kan vælge mellem 56 tv-kanaler og 12 streamingtjenester her iblandt følgende internationale kanaler: TV5Monde, France 2, Arte, Al Jazeera English, Mezzo, 3SAT, PROSIEBEN, SAT1, RAI UNO og TV E.

    De internationale kanaler, der udgår af vores kanaludbud er:
    beIN Movies Turk, Pink Plus, NTV Hayat, ATV, Euro D, EuroStar, Kanal 7 Int., TGRT EU, TRT Turk, ABU DHABI TV, AL AOULI, AL JAZEERA ARABIC, AL MASRIYAH, CCTV4, EDTV (DUBAI TV), HRT1, RTCG, THAI TV, MBC, TV POLONIA, VOX, MTV Club, MTV Live HD og Hustler Tv.